Masa Lapang

Dah lama dah tau dah pasal blog nie but it seem takde masa sangat... ye laaa tuh.... wekekekekek

Tuesday, August 15, 2006

ehek tah apeĀ² laaa skrang nie kat opis... ade ke kementerian pendidikan tinggi nak datang dorang nak aku pi present... aku mmg malas bab nie... aku suruh dorang prepare aku just buat pandai jek kat depan tuh... wekekekek... anyway nie baru 3 kali jek aku berutus kat sini.... ari tuh bengang gak aku beli dvd X-men 3... takleh main CD calar gile... lepas tuh nak tukar kedai tutup lak tuh... mlm kang aku mmg tekat nak pi tukar... lama dah aku tunggu DVD crite nie.... ok laaa caloooo's dulu....

2 Comments:

Blogger as a.k.a axa87 said...

dah tukar pun.. tapi gambar tak lawa.. hmm penat je gi sampai dua kali

7:10 PM  
Blogger Imran said...

Woohoo new blog! Can waste a bit more of my life every day heh heh.

7:18 AM  

Post a Comment

<< Home